Δείτε ακόμα Μπισκότα με μέλι / Μπισκότα ανεμόμυλοι / Κρικάκια αφράτα / Μίνι cookies
Υλικά
220 ml - 1 κούπα λάδι
240 ml -1 κούπα χυμό πορτοκάλι +ξύσμα πορτοκαλιού
250 ml- 1 κούπα μέλι
625 γραμμάρια περίπου φαρίνα -αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3-4 κουταλιές σούπας κακάο
Ρίχνουμε σιγά -σιγά και το αλεύρι.
Έχουμε μια μαλακή ζύμη.
Χωρίζουμε την ζύμη στα δύο.
Στο ένα μέρος της ζύμης ενσωματώνουμε το κακάο.
Ανοίγουμε ξεχωριστά ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες τις 2 ζύμες μας.
Τοποθετούμε την ζύμη με το κακάο πάνω στην λευκή ζύμη .
Ξαναπατάμε με τον πλάστη και τις 2 ζύμες μαζί ελαφρά.
Τυλίγουμε την ζύμη σε ρολό (φτιάχνουμε 2 ρολά )με λαδόκολλα και βάζουμε για λίγο στο ψυγείο.
Κόβουμε σε ροδέλες. Τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και πατάμε με την παλάμη μας τα μπισκοτάκια μας να πλατύνουν .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς αέρα για 10-15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν στις άκρες. '
Έτοιμα και καλή σας απόλαυση!!!
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς αέρα για 10-15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν στις άκρες. '
Έτοιμα και καλή σας απόλαυση!!!