Τηγανιά με πιπεριές (χοιρινό στο τηγάνι)

Tigania-me-piperies

Ένα πεντανόστιμο πιάτο κατάλληλο για το Κυριακάτικο τραπέζι ή ακόμα και για μπουφέ γιορτή  !

Υλικά

500 γραμμάρια χοιρινό (σπάλα, μπούτι ή ψαρονέφρι)

2-3 πιπεριές κόκκινες

250 γραμμάρια  μανιτάρια

1-2 κρεμμυδάκια ξερά

1 σφηνάκι κρασί άσπρο

ελαιόλαδο

αλάτι

Tigania-me-piperies2

Οδηγίες

Σε μια κατσαρολίτσα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια ,τα μανιτάρια, και τις πιπεριές.

Προσθέτουμε το κρέας και ανακατεύουμε καλά.

Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε το κρέας να σοταριστεί με τα λαχανικά καλά. Ρίχνουμε το κρασί  ανακατεύοντας αφήνοντας να εξατμιστεί. Προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό και σιγοψήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να σωθούν τα υγρά.

Σερβίρουμε με πιλάφι ή πατατούλες τηγανιτές

Tigania-me-piperies3


Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram

0 comments