Εύκολο νόστιμο ,δροσερό και ελαφρύ επιδόρπιο γλυκάκι για όλες τις ώρες!
Υλικά :
300 ml χυμό Ροδιού ή πορτοκαλιού ή ότι χυμό θέλετε
3 κουταλιές σούπας μέλι
3 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ ή νισεστέ
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί πρώτα σε μια κατσαρόλα και μετά τα τοποθετούμε στην φωτιά να βράσουν μέχρι να γίνουν μια λεία κρέμα. (το κορν φλαουρ διαλύεται σε κρύο υγρό -όχι ζεστό)αλλιώς θα σας γίνουν σβώλοι.
Βρέχουμε 1-2 ποτήρια του νερού με νερό για να βγει εύκολα το γλυκό και γεμίζουμε τα ποτήρια με την ζεστή κρέμα.
Από πάνω σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 8 ώρες να πήξει η κρέμα.
Όταν τα βγάζουμε από το ψυγείο με το μύτη ένα μαχαίρι το γυρνάω στο πλάι του ποτηριού, για να βγει εύκολα το τοποθετούμε πάνω σε ινδοκάρυδο και το κόβουμε σε κομμάτια Πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.