Εύκολο νόστιμο και γρήγορο με απλά υλικά το κέικ που μας ετοίμασε η Βίκυ και μας προτείνει να το δοκιμάσουμε.
Δείτε ακόμα Πουτίγκα δίχρωμη χωρίς λάδι / Νηστίσιμο κέικ με κομπόστα ροδάκινο
Για αυτό το νηστίσιμο κέικ θα χρειαστούμε:
Υλικά
3 και 1/2 φλυτζ. τσαγιού φαρίνα
1 και 1/4 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη
1/2 φλυτζ. τσαγιού σταφίδες μαύρες
3/4 φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
1/2 φλυτζ. τσαγιού κονιάκ
1 και 1/2 φλυτζ. τσαγιού χυμό πορτοκαλί
1 κουταλιά σούπας κανέλλα
1 κουταλιά σούπας γαρύφαλλο
1 φακελάκι μπέικιν
Εκτέλεση
Βάζουμε σε λεκάνη τα στερεά υλικά και μετά προσθέτουμε τα υγρά υλικά. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα.
Ρίχνουμε σε αλευρωμένο ταψί η φόρμα και ψήνουμε για 50 λεπτά στους 170 βαθμούς.
Ευχαριστούμε πολύ την Βίκυ Σταυροπούλου για την συνταγή
Follow me on Pinterest
Follow me on Instagram
Ελάτε και εσείς στην ομάδα μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες για όλους
και Συνταγές της Άσπας για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!
0 comments