Ατομικά ποτηράκια ιδανικά για κέρασμα! Φτιάχνονται εύκολα και είναι πεντανόστιμα αφού η Μερέντα απογειώνει την γεύση τους!
Υλικά
- Μπισκότα σοκολάτας τύπου ορεο
- 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου με γεύση βανίλια ή σοκολάτας
- 600 ml γάλα για την κρέμα
- 3 κ.σ ζάχαρη για την κρέμα
- 1 Μόρφατ
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
- 3-4 κ.σ Μερέντα
Οδηγίες
- Φτιάχνουμε την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Στον πάτο κάθε ποτηριού βάζουμε από ένα μπισκότο χωρισμένο στα δύο (αυτό με την κρέμα).
- Τοποθετούμε ισομερώς την κρέμα στα ποτηράκια.
- Αφήνουμε ν κρυώσουν τοποθετώντας στο ψυγείο!
- Χτυπάμε το Μόρφατ σε σαντιγί με την ζάχαρη και τέλος ρίχνουμε και την Μερέντα.
- Με ένα κορνε η με κουτάλι τοποθετούμε την σαντιγί στα ποτηράκια. Διακοσμούμε με το άλλο μισό μπισκότο που κρατήσαμε!
Ελάτε και εσείς στις ομάδες μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες για όλους
για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!
0 comments