Κέικ με τρούφα | Aspas_recipes

Κέικ με τρούφα

Keik-troufa

Απλό νόστιμο αφράτο και πολύ γευστικό το γεμάτο με τρούφα κέικ! Ιδανική συνταγή για όλες τις ώρες! Πρωινό ή απογευματινό με το καφεδάκι μας ή ακόμα και για κολατσιό!

Υλικά για μια φόρμα 22 εκατοστών 

2 αυγά 

1/2 ποτήρι λάδι 

3/4  ποτηριού  ζάχαρη 

1 & 1/2 ποτήρι αλεύρι 

1 κ.γ  μπέικιν πάουντερ 

1 βανίλια 

1/2 ποτήρι  γάλα ή γιαούρτι 
 
1 σακουλάκι τρούφα 

Ξύσμα πορτοκαλιού

(μετράμε με ποτήρι 200 ml )


Οδηγίες

Χτυπάμε  στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί  εκτός από την τρούφα. 

Ρίξτε  στην τρούφα λίγο αλεύρι και ρίξτε την μέσα στο μείγμα και ανακατέψτε με μία

σπάτουλα (ελαφριά). Βάλτε στην φόρμα αντικολλητικό χαρτί ή λαδώστε την και αλευρώστε . 


Ψήνουμε  σε προθερμασμένο φούρνο στους βαθμούς 175 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά με 1 ώρα, ανάλογα με τον φούρνο.


Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!!

Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 



0 comments