1 Αυγό (χωρίζουμε κρόκο και ασπράδι )
30 γραμμάρια ζάχαρη
160 ml γάλα
160 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
10 γραμμάρια μπείκιν
2 Μήλα
Οδηγίες
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον κρόκο, τη ζάχαρη, το γάλα, το μπέικιν, το κοσκινισμένο αλεύρι και μια πρέζα αλάτι .
Χτυπάμε τo ασπράδι σε μαρέγκα και τo προσθέτουμε στο μείγμα.
Βάζουμε στο ψυγείο για 15- 20 λεπτά.
Ξεφλουδίζουμε τα μήλα, τα κόβουμε σε φέτες πάχους περίπου 1 εκ.
Βουτάμε τα μήλα στο μείγμα, τα τηγανίζουμε στο λάδι και τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Στη συνέχεια, τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη.
0 comments