1 Βιτάμ 250 γραμμάρια
1 καραμελωμένο ζαχαρούχο
1 κουταλιά σούπας κακάο κοσκινισμένο
2 συσκευασίες μπισκότα * 225 γραμμάριών η κάθε μία
Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το Βιτάμ σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά και ρίχνουμε μέσα και το ζαχαρούχο με το κακάο ανακατεύοντας συνεχώς!
Έχουμε μια παχιά κρέμα. Σε μια φόρμα του κέικ που έχουμε καλύψει με μεμβράνη παίρνουμε ένα -ένα τα μπισκότα και αλείφουμε με κρέμα καραμέλας τοποθετώντας το ένα πάνω στο άλλο. Καλύπτουμε με την μεμβράνη και καταψύχουμε για 4-5 ώρες.
Όταν θέλουμε να σερβίρουμε το πρώτο κομμάτι το κόβουμε λοξά και διαγώνια .
Διακοσμούμε με μπισκότα τριμμένα και σιρόπι καραμέλας.
Έτοιμο και καλή σας απόλαυση!
Μυστικό: Αν σας περισσέψει καραμέλα ρίξτε και λίγα μπισκότα μέσα ανακατέψτε και φτιάξτε τον Νόστιμο κορμό καραμέλας
Δείτε άλλη συνταγή για κορμό καραμέλας εδώ
0 comments