Νηστίσιμο Brownie Χωρίς Μίξερ! | Aspas_recipes

Νηστίσιμο Brownie Χωρίς Μίξερ!


Νηστίσιμο Μπράουνι σε 5 λεπτά χωρίς μίξερ!Εύκολη Συνταγή !!!

Χωρίς Γάλα & Αυγά! Έτοιμο σε 5' και Μόνο 1 μπολ χρειάζεσαι για να φτιάξεις αυτή την μοναδική σοκολατένια νοστιμιά! 

Με ρευστή σοκολάτα σε κάθε δαγκωματιά να σκάει στο στόμα σου !!! 

Κάντο είκονα στο μυαλό σου και ελα να φτιάξουμε παρέα αυτο το μπράουνι που θα γλύφεις και τα δαχτυλα σου !!!

 Δείτε περισσότερες Νηστίσιμες Συνταγές 



Υλικά για ταψάκι 20χ30 εκατοστών

230 γραμμάρια  αλεύρι για όλες τις χρήσεις

60 γραμμάρια κακάο

2½ κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ

1 κουταλιά σούπας ξύσμα πορτοκaλιού

280 γραμμάρια ζάχαρη

280 γραμμάρια νερό

110 γραμμάρια ελαιόλαδο

60 γραμμάρια καρύδια, χοντροτριμμένα

170 γραμμάρια  κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, ψιλοκομμένη

nistisimo-brownie1


Οδηγίες
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Κοσκινίζουμε μέσα στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε ελαφρώς.

Προσθέτουμε το ξύσμα,  τη ζάχαρη και το νερό και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα, με το φτερό, προσθέτοντας σιγά-σιγά και το ελαιόλαδο.

Τα χτυπάμε λίγο ακόμη, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Σταματάμε το χτύπημα, προσθέτουμε τα καρύδια και την ψιλοκομμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.

Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί τον πάτο από ταψάκι διαστάσεων περίπου 20x30 εκ. και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε για περίπου 30 - 35 λεπτά (όχι παραπάνω,
γιατί θα ξεραθεί). 

Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια. Επειδή είναι εύθρυπτο, θέλει προσοχή στο κόψιμο.

nistisimo-brownie2

Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση!!!

Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 


0 comments