Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

ΠΙΤΣΑ FRITTATA ΑΛΛΑ ΦΟΥΡΝΟ !!!

 πηγή και φώτο από εδώ seasaltwithfood.com
 
ΠΙΤΣΑ FRITTATA ΑΛΛΑ ΦΟΥΡΝΟ !!!

Υλικά
1 πακέτο -περίπου 320 γρ  έτοιμη φρέσκια ζύμη Πίτσα
80  γρ τυρί μοτσαρέλα, κομμένο σε κύβους και χωρισμένο  σε 6 τμήματα
Ελαιόλαδο
¼ κουταλάκι του γλυκού ξερά ιταλικά βότανα
Θαλασσινό αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι ψησίματος
Ταψί με λαδόκολλα


Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 225  C .Πιέστε προς τα κάτω τη ζύμη σε μια ελαφρά  λαδωμένη επιφάνεια .Στη συνέχεια, διαιρέστε τη ζύμη σε 6 μπάλες. Ανοίγουμε κάθε μια μπάλα σε έναν κύκλο.

Βάλτε στο κέντρο κάθε κύκλου, κύβους τυρί μοτσαρέλα  τυλίξτε τη ζύμη γύρω από την γέμιση και ισιώστε το με την παλάμη σας. Τοποθετήστε τη ζύμη στο ταψί,  με την πλευρά του κλεισίματος προς τα κάτω, αλείφουμε με ένα πινέλο με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με κάποια ιταλικά βότανα, αλάτι και μαύρο πιπέρι. Ψήστε για περίπου 12 λεπτά, ή μέχρι να ροδίσει ελαφρώς στο χρώμα. Σερβίρετε ζεστό.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!