Υλικά
1 κιλό ψωμί σε στρογγυλό καρβέλι
50 περίπου κεφτεδάκια σε μέγεθος καρυδιού, για τα οποία θα χρειαστείτε 700 περίπου γρ κιμά
2 ροδέλες αγγούρι
1 ελιά
1 φέτα ντομάτας
οδοντογλυφίδες
Οδηγίες
Αφαιρέστε ένα κομμάτι απ' το μπροστινό και πάνω μέρος του καρβελιού, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.
Καρφώστε τα κεφτεδάκια με τις οδοντογλυφίδες να εξέχουν σ' όλο το υπόλοιπο καρβέλι.
Κάντε μια τρύπα στο εσωτερικό της κάθε ροδέλας αγγουριού, γεμίστε την με ένα κομμάτι ελιάς και στερεώστε την στο ψωμί με οδοντογλυφίδα.Με ένα μυτερό μαχαίρι αφαιρέστε ένα κομμάτι ψωμί στη θέση του στόματος, βάλτε μια φέτα ντομάτα ίση με το άνοιγμα που κάνατε και έτοιμος!
Λίγα μυστικά ακόμα
Το αγγούρι μαραίνεται μετά από κάποια ώρα, γι αυτό μην το βάλετε πολύ νωρίς και στερεώστε το με οδοντογλυφίδα γιατί μπορεί να πέσει. Την ιδέα την πήρα από φωτογραφία που είδα στο google και εκτός από εντυπωσιακό είναι και πολύ εύκολο!
πηγή και φώτο από εδώ .sintagespareas.gr