Γεμιστά αυγά που έμειναν από το Πάσχα! | Aspas_recipes

Γεμιστά αυγά που έμειναν από το Πάσχα!

ayga-gemista

Ένα πολύ εύκολο ορεκτικό. Μια ωραία ιδέα για το τραπέζι της παρέας. Το σερβίρουμε σαν μεζέ ή σαν ορεκτικό δίπλα σε μια πλούσια πράσινη σαλάτα και ένα πιάτο αλλαντικά .

Δείτε ακόμα  Σαλάτες - ορεκτικά 

gemista-ayga-poy-emeinan-apo-to-pasxa

Υλικά για 10-12 κομμάτια

5-6 αυγά

2 κουταλιές σούπα μαγιονέζα

2 κουταλιές σούπας γιαούρτι

1 κουταλιά σούπας μουστάρδα

1 μικρό κρεμμυδάκι φρέσκο 

3-4 κλωναράκια μαϊντανό + μερικά για το στόλισμα

3 κρόκοι αυγών για γαρνίρισμα

1/2 κουταλιά σούπας κάπαρη (προαιρετικά)

ayga-gemista-orektiko

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τα αυγά και τα κόβουμε στην μέση. 

Αδειάζουμε τους κρόκους με ένα κουτάλι και τους βάζουμε στο μπλέντερ (multi ) μαζί με την μαγιονέζα, την μουστάρδα, το γιαούρτι ,το κρεμμυδάκι ,την κάπαρη αν βάλουμε και τα κλωναράκια μαϊντανού.

ayga-gemista-vima-vima

Χτυπάμε μέχρι να ενωθούν.

Βάζουμε το μείγμα σε ένα αυτοσχέδιο κορνέ από λαδόκολλα και γεμίζουμε τα άδεια αυγά.

Θρυμματίζουμε τους 3 κρόκους και γαρνίρουμε τα γεμισμένα αυγά.

Διακοσμούμε με ένα ,δύο φυλλαράκια μαϊντανού.

Καλή σας απόλαυση!!!


ayga-gemista

gemista-ayga-kryo-orektiko

Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 

 Ελάτε και εσείς στην ομάδα μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες για όλους  

 για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!

0 comments