Δείτε ακόμα Κανελόνια / Τούρτα παστίτσιο / Κοχύλια γεμιστά με κιμά
1 κρεμμυδάκι ξερό
λίγο κρασάκι
Αλάτι, πιπέρι
Για την Μπεσαμέλ
2 φακελάκια έτοιμη μπεσαμέλ Γιώτης χωρίς βράσιμο1 λίτρο γάλα για την κρέμα
Ακόμα
Ελαιόλαδοφρυγανιά
gouda
Σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Φτιάχνουμε τον κιμά.
Σε κατσαρολάκι βάζουμε λαδάκι και τσιγαρίζουμε ένα κρεμμυδάκι ξερό.
Βάζουμε τον κιμά και λίγο κρασάκι και αφήνουμε να σωταριστεί καλά ο κιμάς και να βγάλει τα υγρά του.
Ρίχνουμε την σάλτσα ντομάτας και ανακατεύουμε.
Στραγγίζουμε τον κιμά αν υπάρχει πολύ σάλτσα.
Για την μπεσαμέλ
Σε μπολ βάζουμε το γάλα και τα φακελάκια σκόνης και χτυπάμε με το σύρμα.Συναρμολόγηση
Στο ταψάκι που θα ψήσουμε βάζουμε λίγο λαδάκι και μια στρώση μακαρόνια. Καλύπτουμε με κιμά και βάζουμε κουταλιές μπεσαμέλ.Από πάνω ακόμα μια στρώση μακαρόνια και μπόλικη μπεσαμέλ.
Ρίχνουμε λίγο λαδάκι , φρυγανιά και τυράκι gouda.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αέρα 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια!
Καλή σας όρεξη!
Follow me on Pinterest
Follow me on Instagram
Ελάτε και εσείς στην ομάδα μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες για όλους
και Συνταγές της Άσπας για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!
0 comments