Υλικά
 750 γραμμάρια αλεύρι
 1 φακελάκι μαγιά ή φρέσκια
 1 1/2 ποτήρι χλιαρό νερό
 1 κ.γλ. αλάτι
 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Οδηγίες
 Αφού γίνει το ζυμάρι περιμένουμε να φουσκώσει 1ωρα και μετά πλάθουμε σε
 ότι σχήμα θέλουμε πιτούλες.  Συνήθως στρογγυλές ή μακρόστενες..  Τις τηγανίζουμε σε λάδι και από τις δύο πλευρές. Τα βάζουμε σε απορροφητικό 
χαρτί να στραγγίσουν από τα λάδια.   Τρώγονται σκέτα , με ζάχαρη ή  
μέλι.
 

0 comments