Φανταστικό κέικ με πορτοκαλάδα αναψυκτικό και κομπόστα ροδάκινο! Αφράτο με υπέροχη υφή και γεύση!
Δείτε και άλλες συνταγές για κέικ
4 αυγά
280 γραμμάρια ζάχαρη
2 φακελάκια βανίλια ζάχαρη (βανιλέτα) ή 2 βανίλιες
420 γραμμάρια Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού baking powder
500 ml fanta aναψυκτικό με ανθρακικό
100 ml Λάδι
Οδηγίες
Χτυπάτε καλά με ένα μίξερ για 5 λεπτά τα αυγά, την βανίλια και την ζάχαρη. Κοσκινίζετε το αλεύρι και το βάζετε μέσα στο μείγμα μαζί με το baking powder και ανακατεύετε .Στην συνέχεια προσθέστε την πορτοκαλάδα ή λεμονάδα και το λάδι.
Αλευρώνετε ένα ταψί 25*38 εκατοστά. Βάζετε μέσα το μείγμα και
τοποθετείται τα φρούτα έτσι ώστε να είναι παντού στο ταψί. Ψήνετε το κέικ
σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς 30-40 λεπτά ανάλογα τον φούρνο..
0 comments