Εύκολο και νόστιμο παγωτό ροδάκινο με φρέσκα ροδάκινα.
Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 μικρό κουτάκι γάλα εβαπορέ
1 Μόρφατ
1 βανίλια
2 ροδάκινα ζουμερά αλλά σφιχτά
Οδηγίες
Καθαρίζω και κάνω πολτό τα ροδάκινα στο multi. Χτυπάω σε σαντιγί το Μόρφατ
Προσθέτω την βανίλια και τα δύο γάλατα.
Προσθέτω την βανίλια και τα δύο γάλατα.
Χτυπάω για λίγο, ώσπου να δέσουν τα υλικά.
Προσθέτω τον πολτό ροδάκινου και ανακατεύω απαλά όλα τα υλικά.
Βάζω το μείγμα σε σκεύος με καπάκι και το τοποθετώ στην κατάψυξη στο πάνω συρτάρι.
Χρειάζονται περίπου 12 ώρες, ίσως και παραπάνω για να πήξει ανάλογα με το ψυγείο.
Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση!!!
Βάζω το μείγμα σε σκεύος με καπάκι και το τοποθετώ στην κατάψυξη στο πάνω συρτάρι.
Χρειάζονται περίπου 12 ώρες, ίσως και παραπάνω για να πήξει ανάλογα με το ψυγείο.
Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση!!!
0 comments