Κριθαράκι κατσαρόλας . Εύκολο και νόστιμο πολύ! | Aspas_recipes

Κριθαράκι κατσαρόλας . Εύκολο και νόστιμο πολύ!

kritharaki-katsarolas

Είναι νόστιμο φαγητό που γίνεται γρήγορα και μπορούμε να το φτιάξουμε χρησιμοποιώντας ακόμα και κρέας που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα ..Φαγητό ανακύκλωσης λοιπόν!

Υλικά 
1 κρεμμύδι 
ελαιόλαδο
1 κούπα κριθαράκι
αλάτι πιπέρι
ντομάτα φρέσκια
ή
 1/2 κούπα  ντοματοχυμό
3 κούπες νερό
(Εδώ είχαμε και κρέας χοιρινό ψημένο από προηγούμενη μέρα)

kritharaki-katsarolas1

Οδηγίες
 Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο λαδάκι και ένα κρεμμύδι ξερό σε μικρά κομματια να τσιγαριστούν. Χαμηλώνω την φωτια και προσθέτω και το κρέας και ανακατεύω . Τέλος  ρίχνω και το κριθαράκι . Τα ανακατεύω όλα μαζί καλά . Ρίχνω τον ντοματοχυμό και το νερό .Αφήνω να βράσουν πολύ καλά όλα μαζί για 10-15 λεπτά περίπου.

Αφήνω ζουμάκι στην κατσαρόλα , παίρνω από την φωτιά  σκεπάζω με μια πετσέτα , βάζω από πάνω και το καπάκι της κατσαρόλας και αφήνω να τραβήξει τα υγρά του.

Έτοιμο και καλή σας απόλαυση !!

Καλή επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!!

Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 



0 comments