Μπισκότα Βουτύρου βήμα βήμα! | Aspas_recipes

Μπισκότα Βουτύρου βήμα βήμα!

mpiskota-voytyroy-vima-vima

Αφράτα πεντανόστιμα μπισκοτάκια αφρός λιώνουν στο στόμα! Ιδανικά για μηχανή μπισκότων! 
 
 Υλικά

230 γραμμάρια ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

85 γραμμάρια ζάχαρη άχνη

1 βανίλια 

200 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 

45 γραμμάρια κορν φλαόυρ

Ακόμα

200 γρaμμάρια κουβερτούρα

καρύδια ψιλοκομμένα
 
mpiskota-boytyroy

Οδηγίες

Ξεκινάμε αφαιρώντας το βούτυρο από το ψυγείο πολύ ώρα  πριν το χρησιμοποιήσουμε, ακόμα και 2 ώρες πριν .

vima-vima-mpiskota

Με το μίξερ χτυπάμε  το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα (6 με 8 λεπτά ). 
Προσθέτουμε τη βανίλια και χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα ακόμα.

Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κορν φλάουρ μαζί πάνω από το μείγμα βουτύρου και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο μείγμα .

Τοποθετούμε την ζύμη   σε σακούλα ζαχαροπλαστικής  με κορνέ ( μύτη ) σε σχήμα αστεριού. 

Τοποθετούμε σε ένα ταψί λαδόκολλα και κόβουμε σε σχήματα που θέλουμε .

mpiskota-voytyroy

Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα.
Αφήνουμε για λίγα λεπτά στο ταψί να κρυώσουν λίγο πριν τα μεταφέρουμε στην πιατέλα μας.

Μόλις κρυώσουν  βυθίζουμε τα μπισκότα μας σε λιωμένη  σοκολάτα, πασπαλίζουμε  με ψιλοκομμένα καρύδια και έτοιμα.

mpiskota-voytyroy

 
 Καλή Επιτυχία και καλή απόλαυση !!!


 Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 

0 comments