Καταψύξτε τα φρέσκα μυρωδικά σας με ελαιόλαδο!

myrodika-sthn-katapsixi

Αυτή η λαμπρή ιδέα όχι μόνο καθιστά εύκολο να προετοιμαστούν τα πιάτα, αλλά εξασφαλίζει ότι Θα  έχετε πάντα φρέσκα μυρωδικά, είτε είναι  στην εποχή τους είτε  όχι. 

Το  πάγωμα των βοτάνων στo λάδι τους εμποδίζει επίσης από να πάρουν χρώμα  καφέ ή να αλλοιωθούν  λόγω κατάψυξης. Βάλτε τα στα ζυμαρικά ή με πατάτα , πιάτα μαγειρευτά, ψητά, ή μπορείτε  να τα χρησιμοποιήσετε για ψήσιμο στη σχάρα με κρεμμύδια, ή  σκόρδο και άλλα λαχανικά.

Για να καταψύξουμε τα μυρωδικά μας θα χρειαστούμε :

Υλικά

ελαιόλαδο

παγοκύστες

μυρωδικά όπως μαϊντανό, άνηθο, σέλινο, μάραθο 

Οδηγίες

Ψιλοκόβουμε  τα μυρωδικά μας. Τοποθετούμε σε παγοκύστες και καλύπτουμε με ελαιόλαδο.

Βάζουμε στην κατάψυξη. Το ελαιόλαδο έχει την ιδιότητα να παγώνει.

myrodika-sthn-katapsixi2

Αποψύχουμε τα παγάκια με τα μυρωδικά και αποθηκεύουμε σε ταπερ κατάλληλα για κατάψυξη ή σε πλαστικά σακουλάκια κατάλληλα για ψύξη.

Βγάζουμε ένα κύβο μυρωδικών όποτε το χρειαστούμε. 
 
myrodika-sthn-katapsixi3

Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!

Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 








 

0 comments