Καταψύξτε τα φρέσκα μυρωδικά σας με ελαιόλαδο!
Αυτή η λαμπρή ιδέα όχι μόνο καθιστά εύκολο να προετοιμαστούν τα πιάτα, αλλά εξασφαλίζει ότι Θα έχετε πάντα φρέσκα μυρωδικά, είτε είναι στην εποχή τους είτε όχι.
Το πάγωμα των βοτάνων στo λάδι τους εμποδίζει επίσης από να πάρουν χρώμα καφέ ή να αλλοιωθούν λόγω κατάψυξης. Βάλτε τα στα ζυμαρικά ή με πατάτα , πιάτα μαγειρευτά, ψητά, ή μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για ψήσιμο στη σχάρα με κρεμμύδια, ή σκόρδο και άλλα λαχανικά.
Για να καταψύξουμε τα μυρωδικά μας θα χρειαστούμε :
Υλικά
ελαιόλαδο
παγοκύστες
μυρωδικά όπως μαϊντανό, άνηθο, σέλινο, μάραθο
Οδηγίες
Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά μας. Τοποθετούμε σε παγοκύστες και καλύπτουμε με ελαιόλαδο.
Βάζουμε στην κατάψυξη. Το ελαιόλαδο έχει την ιδιότητα να παγώνει.
Αποψύχουμε τα παγάκια με τα μυρωδικά και αποθηκεύουμε σε ταπερ κατάλληλα για κατάψυξη ή σε πλαστικά σακουλάκια κατάλληλα για ψύξη.
Βγάζουμε ένα κύβο μυρωδικών όποτε το χρειαστούμε.
0 comments