Υπέροχη και πεντανόστιμη μακαρονάδα με κιμά σόγιας, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον κλασικό κιμά.
Δείτε ακόμα Νηστίσιμα φαγητά
Υλικά
1 φλ. τσαγιού κιμά σόγιας
3 φλ. τσαγιού νερό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 καρότο στον τρίφτη
1 σκελίδα σκόρδο
4-5 κόκκους μαυροπίπερο
1 κ.σ πάπρικα γλυκιά
1 κ.σ μουστάρδα
1/2 ποτηράκι κρασιού, κόκκινο κρασί
1 κύβο λαχανικών
1/2 ποτηράκι νερό
Σάλτσα ντομάτας σπιτική
Ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες
Βράζουμε την σόγια με το νερό για πέντε λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά. Στραγγίζουμε σε σίτα πολύ καλά. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτουμε την σόγια και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το κρασί και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε μέχρι να φύγουν τα πολλά υγρά.
Συνοδεύουμε με τα μακαρόνια μας και πασπαλίζουμε με νηστίσιμο τυρί.
Καλή σας επιτυχία και καλή σας όρεξη.
Ευχαριστούμε πολύ την Χρύσα Μελλίδου για την συνταγή !
Follow me on Pinterest
Follow me on Instagram
Ελάτε και εσείς στην ομάδα μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες για όλους
και Συνταγές της Άσπας για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!
0 comments