Και σε ποιον δεν αρέσει το κέικ και η Μερέντα ; Ειδικά τα παιδιά αγαπούν το κέικ και τα παστάκια !!! Απίθανος σοκολατένιος συνδυασμός!
Δείτε ακόμα Κορμός με 3 υλικά / Κορμός κατσαρόλας / Κορμός με ζαχαρούχο
Υλικά για συνταγή ( 1) για 6 παστάκια με μπισκότα
1 πακέτο μπισκότα πτιμπερ
50 γρ. βούτυρο λιωμένο και χλιαρό
Υλικά για συνταγή ( 1) για 6 παστάκια με μπισκότα
1 πακέτο μπισκότα πτιμπερ
50 γρ. βούτυρο λιωμένο και χλιαρό
1,5 φλιτζάνι γάλα (170 ml γάλα)
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπας κακάο
1 ποτήρι τσαγιού καρύδια (110 γρ)
1 ποτήρι τσαγιού καρύδια (110 γρ)
Προσθέτουμε βούτυρο, γάλα, ζάχαρη, κακάο, θρυμματισμένα καρύδια και
βανίλια σε αυτό και ζυμώνουμε μέχρι να ανακατευτούν καλά.(Αν είναι το μείγμα σφιχτό προσθέστε λίγο γάλα παραπάνω και ζυμώστε μέχρι να έχετε ένα μείγμα που να πλάθετε).
Πατάμε ελαφρά το μείγμα στη φόρμα. Βγαίνουν 6 μεγάλα παστάκια-σοκολατάκια με αυτά τα υλικά. Βάζουμε το μωσαϊκό στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες, αφαιρούμε από την φόρμα και σερβίρουμε.
Υλικά για συνταγή (2) για 6 μεγάλα παστάκια με κέικ
Πατάμε ελαφρά το μείγμα στη φόρμα. Βγαίνουν 6 μεγάλα παστάκια-σοκολατάκια με αυτά τα υλικά. Βάζουμε το μωσαϊκό στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες, αφαιρούμε από την φόρμα και σερβίρουμε.
Υλικά για συνταγή (2) για 6 μεγάλα παστάκια με κέικ
1 Κέικ σοκολάτας 300 γρ
2-3 κουταλιές Μερέντα
Οδηγίες
Κάνουμε τρίμμα το κέικ και τοποθετούμε σε ένα μπολ. Στην συνέχεια ρίχνουμε και την Μερέντα. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα και τοποθετούμε σε φόρμες. Βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
Καλή σας απόλαυση!!!
0 comments