Φερέρο σπιτικά! | Aspas_recipes

Φερέρο σπιτικά!

sokolatakia-ferrero

Πεντανόστιμα σοκολατάκια γεμιστά με φουντούκι! Το γλυκό του κ. πρέσβη!

Δείτε ακόμα Σπιτικά Ferrero Rochers

Τα υλικά που θα χρειαστείς:
200 γραμμάρια Nutella / πραλίνα φουντουκιού

120 γραμμάρια. φουντούκια

70 γραμμάρια γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο

350 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος

Οδηγίες
  • Προθέρμανε τον φούρνο στους 175 βαθμούς στον αέρα. Σε ένα ταψί στρώσε μια λαδόκολλα και ρίξε μέσα τα φουντούκια. Ψήστε για περίπου 10 λεπτά.
  • Αφού ψηθούν, κράτα στην άκρη 25 φουντούκια για τη γέμιση και τα υπόλοιπα βάλτε στο μούλτι και άλεσε τα.
  • Σε ένα μπολ ρίξε την Nutella και τα μισά από τα αλεσμένα φουντούκια. Ανακάτεψε πολύ καλά και βάλε το μείγμα στο ψυγείο για μια ώρα.
sokolatakia-ferrero2
  • Πάρε την γκοφρέτα και ρίξτε την στο μούλτι να την αλέσεις και αυτήν. Ανακάτεψε την αλεσμένη γκοφρέτα με τα αλεσμένα φουντούκια σε ένα βαθύ και μεγάλο μπολ- θα βουτήξουμε τις σοκολατένιες μπαλίτσες μέσα.
  • Πάρε το μείγμα από το ψυγείο και ξεκίνα να πλάθεις μπαλίτσες. Με ένα κουτάλι του γλυκού πάρε μείγμα (να γεμίσει καλά το κουταλάκι) και στη μέση βάλε ένα από τα φουντούκια που έβαλες στην άκρη.
  • Κάνε μια μπάλα γύρω από το φουντούκι και ρίξε την στο μείγμα με την γκοφρέτα. Βάλε τα Ferrero Rocher σου σε ένα ταψί με λαδόκολλα και άφησε τα στο ψυγείο για 20 λεπτά.

sokolatakia-ferrero3

Συνταγή -φώτο και εκτέλεση από μέλος της ομάδας μας Ειρήνη Κουτελίδου
 

Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 

0 comments