Νόστιμο φαγητό για όλες τις ώρες!
Υλικά
1 κιλό συκωτάκι μοσχαρίσιο
Σπιτική σάλτσα ντομάτας ή 1 κουτί ντοματάκια
αλάτι,πιπέρι
Συνοδευούμε με
πατάτες τηγανιτές ή πιλαφι
Οδηγίες
Πλένουμε πολύ καλά και αρκετές φορές το συκώτι. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το συκωτάκι να βράσει και το ξαφρίζουμε. Αφού βράσει και μαλακώσει αρκετά το σουρώνουμε σε σουρωτήρι και κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
Σε μια κατσαρολίτσα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε το συκωτάκι να σατιριστεί. Ρίχνουμε μέσα και την σάλτσα και αλατοπιπερώνουμε. Μόλις δέσει η σάλτσα είναι έτοιμο το συκωτάκι μας.
Ελάτε και εσείς στις ομάδες μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες για όλους
και Συνταγές της Άσπας για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!
0 comments