Κορνεδάκια με Μερέντα! | Aspas_recipes

Κορνεδάκια με Μερέντα!

me-sfoliata-kai-merenta

Με τα πιο απλά  υλικά έχουμε γρήγορο κέρασμα γρήγορα και το πιο σημαντικό? Αγαπιούνται και τρώγονται από όλους ! Μικρούς και... μεγάλους!

Υλικά για τις καραμέλες
σφολιάτα
Nutella

Οδηγίες
Απλώστε και κόβουμε την ζύμη   σε ορθογώνιο σχήμα. Με ένα κουταλάκι του γλυκού  βάζουμε Nutella σε κάθε ένα κομμάτι ζύμη  και κλείνουμε  σαν  καραμέλα.


me-sfoliata-kai-merenta1me-sfoliata-kai-merenta2

  Ψήνουμε στους 200 ° C έως ότου η επιφάνεια είναι χρυσή, περίπου 20 λεπτά, και προσοχή στο μαγείρεμα, γιατί αν  μείνουν παραπάνω στον φούρνο  στεγνώνει η Nutella!

me-sfoliata-kai-merenta3

 Υλικά για 12-14 κορνεδάκια
1 ρολό σφολιάτας
 1 μικρό βαζάκι Nutella

Ακόμα
μεταλλικά στένσιλ για κορνεδάκια 
κορνε ζαχαροπλαστικής για την γέμιση 

me-sfoliata-kai-merenta4me-sfoliata-kai-merenta5

Οδηγίες

 Απλώστε τη ζύμη στον πάγκο , και κόψτε  σε λωρίδες περίπου 2 εκατοστά. Τυλίξτε τη ζύμη γύρω από το κορνεδάκι . Τοποθετείστε  σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά.

me-sfoliata-kai-merenta6me-sfoliata-kai-merenta7

Με τη βοήθεια του κορνέ ζαχαροπλαστικής, γεμίστε τα κρουασάν και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Καλή επιτυχία!!!

 Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 



0 comments