Υλικά για τις καραμέλες
σφολιάτα
Nutella
Οδηγίες
Απλώστε και κόβουμε την ζύμη σε ορθογώνιο σχήμα. Με ένα κουταλάκι του γλυκού βάζουμε Nutella σε κάθε ένα κομμάτι ζύμη και κλείνουμε σαν καραμέλα.
Υλικά για 12-14 κορνεδάκια
1 ρολό σφολιάτας
1 μικρό βαζάκι Nutella
Ακόμα
μεταλλικά στένσιλ για κορνεδάκια
κορνε ζαχαροπλαστικής για την γέμιση
Απλώστε τη ζύμη στον πάγκο , και κόψτε σε λωρίδες περίπου 2 εκατοστά. Τυλίξτε τη ζύμη γύρω από το κορνεδάκι . Τοποθετείστε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
0 comments