Στραπατσάδα ή (καγιανάς)! | Aspas_recipes

Στραπατσάδα ή (καγιανάς)!

Απλό και νόστιμο καλοκαιρινό φαγητό που γίνεται γρήγορα και εύκολα.  Αυγά , ντομάτα και φέτα τα υλικά που χρειαζόμαστε για την  αγαπημένη μας στραπατσαδα ή καγιανάς .

Υλικά
αυγά
ντομάτες
λάδι
φέτα

Οδηγίες
Αρχικά κάνουμε μια σάλτσα  κόκκινη. Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη (να μην έχει φλούδα)και σε ένα τηγάνι που έχουμε βάλει λίγο λαδάκι βαζουμε την ντομάτα μας να πάρει μια βράση.
Μόλις γίνει η σάλτσα μας (μετά από  20 λεπτά  περίπου σε μέτρια  φωτιά) ρίχνουμε τα αυγά χτυπημένα η ολόκληρα μέσα στην σάλτσα .

Αν τα ρίξουμε χτυπημένα ανακατεύουμε λίγο και έτοιμο. Σερβίρουμε με φέτα και καλή σας απόλαυση!!!!!!


 Ελάτε και εσείς στην ομάδα μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες για όλους
για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!




0 comments