Quiche Lorraine-Κις Λορέν

kis-loren

Πεντανόστιμη τάρτα Κις - Λορέν με μπέικον και κρέμα γάλακτος!

 
 Υλικά 
Για την ζύμη

250 γρ. αλεύρι

100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

100 ml. λάδι

1 κουταλίκι γλυκού αλάτι


Quiche-Lorraine

Για την γέμιση

250 γρ.μπέικον κομμένο σε μικρά κομματάκια

250 γρ.τυρί edam

2 αυγά

250 ml. κρέμα γάλακτος

1/2 κούπα γάλα εβαπορέ 

Quiche-Lorraine-kis-loren

Οδηγίες
Ζυμώνουμε  την ζύμη με το αλεύρι, το γιαούρτι και το λάδι. 

Τυλίγουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε  την ζύμη μια ώρα στο ψυγείο για να ξεκουραστεί. 

Ανοίγουμε την ζύμη και την τοποθετούμαι σε φόρμα  με διάμετρο 24 cm προσέχοντας να καλυφτούν και τα πλαϊνά τοιχώματα .

Από πάνω τοποθετούμε  το μπέικον και στο τέλος το τριμμένο τυρί. 

Χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και τα περιχύνετε πάνω από το τυρί. Ψήνουμε  για περίπου 30-40 λεπτά στους 200 βαθμούς.

Quiche-Lorraine

Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!

Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram


Quiche-Lorraine

Quiche-Lorraine

Quiche-Lorraine

 Ευχαριστούμε πολύ την Κ.Arguro Fermani  μέλος της ομάδας μας Συνταγές απλές και εύκολες που έκανε την συνταγή και τις φώτο που μας έστειλε!



  

0 comments