250 γρ. αλεύρι
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
100 ml. λάδι
250 γρ.μπέικον κομμένο σε μικρά κομματάκια
250 γρ.τυρί edam
2 αυγά
250 ml. κρέμα γάλακτος
1/2 κούπα γάλα εβαπορέ
Τυλίγουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε την ζύμη μια ώρα στο ψυγείο για να ξεκουραστεί.
Ανοίγουμε την ζύμη και την τοποθετούμαι σε φόρμα με διάμετρο 24 cm προσέχοντας να καλυφτούν και τα πλαϊνά τοιχώματα .
Από πάνω τοποθετούμε το μπέικον και στο τέλος το τριμμένο τυρί.
Χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και τα περιχύνετε πάνω από το τυρί. Ψήνουμε για περίπου 30-40 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Ευχαριστούμε πολύ την Κ.Arguro Fermani μέλος της ομάδας μας Συνταγές απλές και εύκολες που έκανε την συνταγή και τις φώτο που μας έστειλε!
Ευχαριστούμε πολύ την Κ.Arguro Fermani μέλος της ομάδας μας Συνταγές απλές και εύκολες που έκανε την συνταγή και τις φώτο που μας έστειλε!
ευκολοκαι γρηγορο
ιδεες για καθε μερα
ΚΙΣ-ΛΟΡΕΝ
κις-λωρεν με ψωμι του τοστ
Quiche Lorraine-Κισ Λορέν
0 comments