Υλικά
4-5 αυγά
Πατάτες τις οποίες έχουμε τηγανίσει
Ντομάτα κομμένη σε μικρά κυβακια
Φέτα
Μαϊντανό για διακόσμηση
Αλάτι, πιπέρι κατά βούληση
Τηγανίζουμε τις πατατούλες κ τις στρώνουμε σε απορροφητικό χαρτί από τα λάδια.
Ρίχνουμε στο τηγάνι με ελάχιστο λαδάκι τις πατάτες με την ντοματούλα μέχρι ν βγάλει η ντομάτα τα υγρά της.
Ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά που έχουμε προσθέσει κ λίγο γάλα σε αυτά πάνω στις πατάτες.
Ρίχνουμε την φέτα και αφήνουμε να ψηθεί η ομελέτα.
0 comments