Νόστιμα και πολύ αφράτα ελαιοψωμάκια! Για πρωινό για το σχολείο για την δουλειά!
Υλικά
3 αυγά
100 ml σπορέλαιο
πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσια
250 γρ αλεύρι
50 γρ τριμμένο τυρί παρμεζάνα
αλάτι
100 ml γάλα
1 μπεικιν
Οδηγίες
Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε με ένα σύρμα. Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το γάλα, το αλάτι και το τριμμένο τυρί παρμεζάνα.
Ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι, τις πράσινες ελιές και τέλος το μπέικιν πάουντερ.
Μεταφέρουμε τη ζύμη μας στο ταψί ή σε φόρες σιλικόνης στολίζουμε με μερικά κομμάτια πράσινης ελιάς και ψήνουμε σε αέρα στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά
Μόλις ψηθούν και κρυώσουν τα αποθηκεύουμε σε μια πλαστική σακούλα.
πηγή από εδώ .fattoincasadabenedetta.it
και Συνταγές της Άσπας για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!
0 comments