Ατομικά πιτσάκια spesial! | Aspas_recipes

Ατομικά πιτσάκια spesial!

atomika-pitsakia-special

Πεντανόστιμα αφράτα ατομικά πιτσάκια  να γλύφετε τα δάχτυλα σας! Με αφράτη λαχταριστή ζύμη ιδανική συνταγή για όλες τις ώρες.
Υλικά για 16-18 κομμάτια 

1 κιλό αλεύρι

600 γραμμάρια νερό

10 γραμμάρια ζάχαρη

10 γραμμάρια αλάτι

40 γραμμάρια ελαιόλαδο

1 φακελάκι μαγιά

Γέμιση

κέτσαπ

mix τυριών 

μανιτάρια,

γαλοπούλα

μπέικον

πιπεριά  

Ακόμα (προαιρετικά)

κέτσαπ

ελαιόλαδο 

atomika-pitsakia-special4

Οδηγίες
Ζεσταίνουμε το νερό και ρίχνουμε μέσα την μαγιά και την ζάχαρη. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι το ελαιόλαδο και το αλάτι. Ρίχνουμε και το μείγμα της μαγιάς νερού.

atomika-pitsakia-special2

Αφήνουμε την ζύμη μας για μια ώρα να φουσκώσει. Κόβουμε και χωρίζουμε την ζύμη σε μπαλάκια 100 γραμμαρίων.

atomika-pitsakia-special3

Παίρνουμε ένα ποτήρι νερού ,αλευρώνουμε τον πάτο του ποτηριού, κατόπιν στο κέντρο κάθε μπαλίτσας ζύμης πατάμε με το αλευρωμένο ποτήρι ώστε να κάνει ένα βαθούλωμα στην μέση. 

atomika-pitsakia-special4 

Βάζουμε σε κάθε πιτσάκι κέτσαπ και το απλώνουμε. Βάζουμε λίγο τυρί , την γαλοπούλα, την πιπεριά, τα μανιτάρια, το μπέικον και τέλος λίγο τυράκι ακόμα.

Αλείφουμε με λίγο κέτσαπ ανακατεμένο με ελαιόλαδο γύρω γύρω τα πιτσάκια μας αν θέλουμε.

atomika-pitsakia-special5

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 220 βαθμούς αντιστάσεις στην τελευταία σχάρα μέχρι να ψηθούν τα πιτσάκια για περίπου 20 λεπτά και να λιώσουν τα τυριά .

atomika-pitsakia-special6

Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!

Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 

0 comments