Για τις σφολιατένιες Καρδιές χρειαζόμαστε:
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
μαρμελάδα
κουπ-πατ σε σχήμα καρδιάς
τσιπ σοκολάτας (προαιρετικά)
καλαμάκια-ξυλάκια
Οδηγίες
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας κai κόβουμε σχήματα καρδιές.
Παίρνουμε ένα κομμάτι σφολιάτας βάζουμε λίγο μαρμελάδα (και τσιπ σοκολάτας αν θέλουμε) και κλείνουμε με ακόμα ένα κομμάτι σφολιάτας τοποθετώντας ανάμεσα και το ξυλάκι.
Κλείνουμε καλά πατώντας τις άκρες με ένα πιρούνι έτσι ώστε να μην ανοίξει η σφολιάτα καθώς θα ψήνεται.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα.
Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση !
0 comments