Παναρισμένα ρολάκια με φέτες ζαμπόν και τυρί! Εύκολα , νόστιμα ,γρήγορα! Για κάθε μέρα ή για γιορτή , μπουφέ!
Υλικά
8 φέτες ζαμπόν
150 γρ τυρί
2
αυγά
100 γρ αλεύρι
150 γρ τριμμένη φρυγανιά
300 γρ σος ταρταρ ή όποια εσείς επιθυμείτε
200 γρ λάδι
Οδηγίες
Πρώτα κόβουμε το τυρί σε σε 8 μπαστούνια, και σε κάθε φέτα ζαμπόν βάζουμε από ένα.
Γυρνάμε τις πλευρές του ζαμπόν προς το εσωτερικό, και στη συνέχεια σχηματίζουμε ρολάκια .
Πανάρουμε τα τυλιγμένα ρολάκια ζαμπόν στο αλεύρι, μετά στο χτυπημένο αυγό και τέλος στην τριμμένη φρυγανιά.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν ΚΑΙ σερβίρετε με σάλτσα της αρεσκείας σας ή κέτσαπ!
πηγή lepotaizdravlje.rs
Follow me on Pinterest
Follow me on Instagram
Ελάτε και εσείς στην ομάδα μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες για όλους
και Συνταγές της Άσπας για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!
0 comments