1 1/2 φλυτζάνια αλεύρι
για κάθε χρήση
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1/4 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/3 φλιτζάνι λάδι
3 με 4 κουταλιές της νερό ή γάλα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1/4 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/3 φλιτζάνι λάδι
3 με 4 κουταλιές της νερό ή γάλα
Οδηγίες
Χτυπήστε ελαφρά μαζί το αλεύρι, το αλάτι, τη ζάχαρη και το
μπέικιν πάουντερ. Χτυπάμε μαζί το λάδι και το νερό, στη συνέχεια βάζουμε τα
ξηρά συστατικά. Ανακατέψτε με ένα πιρούνι μέχρι η ζύμη γίνει ομοιόμορφη. Στρώστε το φύλλο σε πυρέξ και βάλτε ότι γεμίσει θέλετε και
ψήστε.
0 comments