Για τη ζύμη:
1 3/4 φλιτζάνι ζεστό νερό
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 φάκελος (2 1/4 κουταλάκι του γλυκού) στιγμιαία μαγιά
2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
4 φλιτζάνια αλεύρι για ψωμί ή για όλες τις χρήσεις
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 3/4 φλιτζάνι ζεστό νερό
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 φάκελος (2 1/4 κουταλάκι του γλυκού) στιγμιαία μαγιά
2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
4 φλιτζάνια αλεύρι για ψωμί ή για όλες τις χρήσεις
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Για την γέμιση
Γαλοπούλα η ζαμπόν η πεπερονι
Gouda σε κόμματα
Σε μπολ βάζουμε την μαγιά την ζάχαρη και το ζεστό νερό.
Αφήνουμε για 15 λεπτά .Ρίχνουμε το αλεύρι και το λάδι και ανακατεύουμε
μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη .
Αφήνουμε στην άκρη να φουσκώσει για 1 ώρα .
Ξεφουσκώνουμε ην ζύμη
κόβουμε μπαλάκια από την ζύμη βάζουμε μέσα γαλόπουλα ή πεπερονι η ζαμπόν και από ένα κομματάκι gouda
και κλείνουμε. Βουτάμε τα χερια μας σε λάδι και ένα –ένα μπαλάκι
το τοποθετούμε σε φόρμα του κέικ μέχρι να τελειώσει η ζύμη και τα υλικά μας . Καλύπτουμε
με μεμβράνη και αφήνουμε για 30 λεπτά να φουσκώσουν. Ψήνουμε στους 200 για 30- 35 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Πηγή συνταγής και Φώτο www.jasonandshawnda.com
0 comments