Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014

Τυλιχτά φιλετάκια κοτόπουλου με μπείκον και τυρί!


 Συνταγή για το χριστουγεννιάτικο ή το πρωτοχρωνιάτικο τραπέζι σας ή ακόμα και για μπουφέ σε ονομαστική εορτή .
 
Υλικά
φιλέτα κοτόπουλου 1 ανά άτομο
λωρίδες μπέικον, τρία για ένα φιλέτο
τυρί ένταμ
αλάτι
πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα 


Οδηγίες

Ανοίγουμε το φιλέτο στα δυο και τοποθετώντας σε πλατική σακούλα ή μεμβράνη τα χτυπάμε με το σφυρί να ανοίξουν κια να πλατύνουν λίγο. Ρίξτε  αλάτι και πιπέρι και τοποθετήστε σε κάθε φιλέτο ένα κομμάτι σκληρού τυριού. Τυλίξτε το φιλέτο σε ρολό. Τοποθετειστε πάνω σε  λαδόκολλα ή μεμβράνη 3 λωρίδες μπεικον για καθε φιλέτο κια τυλιξτε με το ρολό κοτόπουλλο . Τηγανίζουμε για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές σε καυτό τηγάνι αμέσως μετά  μεταφέρετε τα ρολά  στο ταψί, απλό ή πυρίμαχο, προσθέτουμε το λάδι στο οποίο έχουν  τηγανιστεί τά φιλέτα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!