Κυριακή, 5 Μαΐου 2013

Αξιοποιήστε τα βαμμένα αυγά σας στο πασχαλινό τραπέζι και όχι μόνο!!!

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!



Την ιδέα Φώτο και συνταγή την πήραμε από εδώ  .hungryhappenings.com

Χρειαζόμαστε 


Βαμμένα – βραστά –αυγά

Λίγο μαγιονέζα

Σέλινο ή κρεμμυδάκι πράσινο φρέσκο 

Άνηθο προαιρετικά

Οδηγίες
Παίρνουμε τα βρασμένα αυγά και προσεκτικά τα κόβουμε στην μέση.  Πατάμε με ένα πηρούνι τους κρόκους ανακατεύοντας με λίγο μαγιονέζα. Τοποθετούμε στο κέντρο της πιατέλας μας μια γερή κουταλιά κρόκο-μαγιονέζας.
Σχηματίζουμε το λουλούδι τοποθετώντας τα μισά ασπρα  αυγά ανάποδα

Φτιάχνουμε τον κορμό από σέλινο ή κρεμμυδάκι φρέσκο  και αν θέλουμε για γρασίδι βάζουμε άνηθο !

Απίθανη ιδέα !!!




Αν θέλουμε ακόμα μπορούμε και να ξαναγεμίσουμε τα κομμένα αυγά μας όπως βλέπετε παραπάνω.
Είτε έτσι είτε αλλιώς είναι τέλεια . Η επιλογή δική σας !


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!