Υλικά
Ελαιόλαδο, για το ταψί
3 φέτες άσπρο ψωμί σάντουιτς
1 μικρή σκελίδα σκόρδο, χοντροκομμένη
200 γρ τυρί κρέμα
1/2 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα μαϊντανού
1/4 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
χοντρό αλάτι
2 πακέτα λευκά μανιτάρια
Οδηγίες
Αδειάστε τα μανιτάρια . Προθερμαίνουμε
το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Λαδώστε ελαφρά ένα φύλλο ψησίματος.
Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, βάλτε το ψωμί και το σκόρδο μέχρι να γίνουν ψίχουλα
.
Κρατήστε 1/2 φλιτζάνι στην άκρη.
Στον επεξεργαστή τροφίμων, προσθέστε το τυρί
το μαϊντανό και το κόκκινο-πιπέρι και την ψυχα των μανιταριών Χτυπήστε να ανακατευτούν
καλά.
Γεμίστε με ένα κουτάλι κάθε μανιτάρι και από πάνω ρίξε τα ψυχούλα που
κρατήσατε πριν στην άκρη . Τοποθετείστε στο φύλλο ψησίματος. Ψήνουμε μέχρι τα
μανιτάρια να μαλακώσουν και να ροδίσουν ελαφρά, 15 έως 20 λεπτά.