Το πιο εύκολο γιαουρτογλυκό με κομπόστα | Aspas_recipes

Το πιο εύκολο γιαουρτογλυκό με κομπόστα

giaoyrtoglyko-me-komposta

Εύκολο,  νόστιμο ,δροσερό καλοκαιρινό γλυκό, φτιάχνεται πανεύκολα με πολύ λίγα υλικά ! Συνιστάται σαν ελαφρύ επιδόρπιο μετά από ένα πλούσιο γεύμα ή σαν ελαφρύ γλυκό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες!

Δείτε περισσότερα γλυκά με γιαούρτι

giaoyrtoglyko-me-komposta1

 
Υλικά 

400 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι  
 
1  κομπόστα ροδάκινο ή ανανά  μικρή συσκευασία

Ζελέ 2 φακελάκια ίδια γεύση με τις κομπόστες 

400 ml  νερό καυτό 

200 ml  σιτόπι κομπόστας

giaourtoglyko-me-komposta

Οδηγίες

Σε μπολ βάζουμε το στραγγιστοί γιαούρτι. Ψιλοκόβουμε τα φρούτα από την κομπόστα και κρατάμε το ζουμί. 

Διαλύουμε τα ζελέ με το νερό. 

Ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί το ζελέ .

giaourtoglyko-me-komposta2

Προσθέτουμε  το σιρόπι της κομπόστας. Ανακατεύουμε .

Προσθέτουμε στο γιαούρτι, τα ανακατεύουμε όλα μαζί , φρούτα, γιαούρτι και ζελέ κι αδειάζουμε το μείγμα σε μία φόρμα, πυρέξ ή σε μπολ. 

giaoyrtoglyko-me-komposta3

Τοποθετούμε το μείγμα μας στο ψυγείο να κρυώσει και να πήξει τουλάχιστον 6-8 ώρες.

 Έτοιμο να το σερβίρουμε μετά από το γεύμα μας, να μας δροσίσει.

* Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εκτός από ροδάκινο, ανανά, βερίκοκο κι άλλα φρούτα της αρεσκείας μας.

Στολίζουμε αν θέλουμε με φυστίκι Αιγίνης και δυόσμο!

Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 

0 comments