Αυτά τα μπισκότα με φυστικοβούτυρο και μόλις με 2 υλικά θα γίνουν τα αγαπημένα σας μπισκότα όταν σας πιάνουν οι λιγούρες! Δεν χρειάζονται αυγά, αλεύρι, διογκωτικά και γάλα, απλά λιώνουν στο στόμα σας!
Εξαιτίας αυτού, η υφή τους είναι απαλή, εύθραυστη και λιώνουν στο στόμα σας.
Είναι ευχάριστα γλυκά, και έχουν μια γεύση φυστικοβούτυρου φανταστική.
Δείτε περισσότερες Συνταγές με φιστικοβούτυρο
Για τα #μπισκότα με φιστικοβούτυρο θα χρειαστούμε :
Υλικά :
240 γραμμάρια φιστικοβούτυρο απαλό ή crunchy
115 γραμμάρια μέλι
Οδηγίες
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το φυστικοβούτυρο με το μέλι μέχρι να ενωθούν.
Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη για 45 λεπτά ή το βάζετε στο ψυγείο για δύο ώρες.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C στις αντιστάσεις.
Στρώνουμε ένα ταψί κουζίνας με λαδόκολλα.
Αφαιρέστε την παγωμένη ζύμη μπισκότων από την κατάψυξη ή το ψυγείο. Κόβουμε κομμάτια ζύμης 15-18 γραμμαρίων και τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα δίνοντας στρογγυλό σχήμα . Πατάμε με ένα πιρούνι κάθε μπάλα ζύμης μπισκότου .
Ψήνετε τα μπισκότα για 10-12 λεπτά ή μέχρι οι άκρες να φαίνονται χρυσοκάστανες.
Βγάζουμε τα μπισκότα από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς, πριν τα βγάλουμε προσεκτικά από το ταψί.
Σημειώσεις
Σε αυτά τα μπισκότα χρησιμοποίησαμε φιστικοβούτυρο crunchy έτσι ώστε σε κάθε μπουκιά να απολαμβάνουμε και κομμάτια φιστικιού.
Τα μπισκότα διατηρούνται σε θερμοκρασία δωματίου σε γυάλινο βάζο με καπάκι για έως και 1
εβδομάδα.
Αν θέλουμε να διατηρηθούν περισσότερο, τα βάζουμε σε γυάλινο μπολ με καπάκι και τα βάζουμε στο ψυγείο για έως και 4 εβδομάδες.
Μπορούμε αν θέλουμε να τοποθετήσουμε τα μπισκότα που έχουν απομείνει σε ένα δοχείο και να τα φυλάξουμε στην κατάψυξη για έως και 6 μήνες. Αποφεύγουμε τη χρήση σακούλας με φερμουάρ γιατί είναι επιρρεπείς στο να σπάσουν.
Καλή επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!
Follow me on Pinterest
Follow me on Instagram
0 comments