Μπισκότα με φιστικοβούτυρο (μόνο 2 υλικά)!!! | Aspas_recipes

Μπισκότα με φιστικοβούτυρο (μόνο 2 υλικά)!!!

peanut-butter-cookies

Αυτά τα μπισκότα με φυστικοβούτυρο και μόλις με 2 υλικά θα γίνουν τα αγαπημένα σας μπισκότα όταν σας πιάνουν οι λιγούρες! Δεν χρειάζονται αυγά, αλεύρι, διογκωτικά και γάλα, απλά λιώνουν στο στόμα σας!

Εξαιτίας αυτού, η υφή τους είναι απαλή, εύθραυστη  και λιώνουν στο στόμα σας. 

Είναι ευχάριστα γλυκά, και έχουν μια γεύση φυστικοβούτυρου φανταστική.

Δείτε περισσότερες Συνταγές με φιστικοβούτυρο 
 
peanut-butter-cookies1

Για τα #μπισκότα με φιστικοβούτυρο θα χρειαστούμε :

Υλικά :

240 γραμμάρια φιστικοβούτυρο απαλό ή crunchy 

115 γραμμάρια μέλι 

peanut-butter-cookies2

Οδηγίες

Σε ένα  μπολ  ανακατεύουμε  το φυστικοβούτυρο με το μέλι  μέχρι να  ενωθούν. 

peanut-butter-cookies3

Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη για 45 λεπτά ή το βάζετε στο ψυγείο  για δύο ώρες.

peanut-butter-cookies4

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C στις αντιστάσεις.

Στρώνουμε ένα  ταψί κουζίνας με λαδόκολλα.

peanut-butter-cookies5

peanut-butter-cookies6

Αφαιρέστε την παγωμένη ζύμη μπισκότων από την κατάψυξη ή το ψυγείο. Κόβουμε  κομμάτια  ζύμης 15-18 γραμμαρίων και τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα δίνοντας στρογγυλό σχήμα . Πατάμε με ένα πιρούνι  κάθε μπάλα ζύμης μπισκότου .

peanut-butter-cookies7

Ψήνετε τα μπισκότα για 10-12 λεπτά ή μέχρι οι άκρες να φαίνονται χρυσοκάστανες. 

peanut-butter-cookies8

peanut-butter-cookies9

Βγάζουμε τα μπισκότα από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς, πριν τα βγάλουμε προσεκτικά από το ταψί.

peanut-butter-cookies10

Σημειώσεις

Σε αυτά τα μπισκότα χρησιμοποίησαμε φιστικοβούτυρο crunchy έτσι ώστε  σε κάθε μπουκιά να απολαμβάνουμε και κομμάτια φιστικιού.

Τα μπισκότα διατηρούνται σε θερμοκρασία δωματίου σε γυάλινο βάζο με καπάκι για έως και 1 
εβδομάδα. 

Αν θέλουμε να διατηρηθούν περισσότερο, τα βάζουμε σε γυάλινο μπολ  με  καπάκι και τα βάζουμε στο ψυγείο για έως και 4 εβδομάδες.

peanut-butter-cookies11

Μπορούμε αν θέλουμε να τοποθετήσουμε τα μπισκότα που έχουν απομείνει σε ένα  δοχείο και να τα φυλάξουμε   στην κατάψυξη για έως και 6 μήνες. Αποφεύγουμε τη χρήση σακούλας  με φερμουάρ γιατί είναι επιρρεπείς στο να σπάσουν.
 

Καλή επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!

Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 


0 comments