Lotus-biscoff σφολιατίνια ! | Aspas_recipes

Lotus-biscoff σφολιατίνια !

lotus-biscoff-puffpastry

Πεντανόστιμα στριφτάρια με σφολιάτα και κρέμα lotus biscoff. Εύκολα ,οικονομικά και γρήγορα σε λίγα λεπτά ένα νόστιμο γλυκάκι  το πιάτο σας .

Δείτε περισσότερες Συνταγές με Lotus Biscoff

lotus-biscoff-puffpastry1

Για τα σφολιατίνια με lotu biscoff θα χρειαστούμε :

Υλικά για 11-12 κομμάτια 

1 φύλλο σφολιάτας

200 γραμμάρια lotus Biscoff 

4-5 μπισκότα lotus biscoff (προαιρετικά)

1 αυγό για επάλειψη 

lotus-biscoff-puffpastry2

Οδηγίες 

Τοποθετούμε την σφολιάτα μας στον πάγκο εργασίας μας .

lotus-biscoff-puffpastry3

Στην μισή επιφάνεια της σφολιάτας απλώνουμε την κρέμα.

lotus-biscoff-puffpastry4

Πασπαλίζουμε από πάνω 2 μπισκότα τριμμένα.

lotus-biscoff-puffpastry5

Καλύπτουμε με το άλλο μισό της σφολιάτας και κλείνουμε τις άκρες περιμετρικά με την βοήθεια ενός πιρουνιού.

lotus-biscoff-puffpastry6

Κόβουμε σε λωρίδες και τις στριφογυρίζουμε . 

lotus-biscoff-puffpastry7

Ρολάρουμε κάθε λωρίδα σχηματίζοντας ένα σαλιγκάρι.

lotus-biscoff-puffpastry8

lotus-biscoff-puffpastry9

Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα τα σφολιατίνια και τα αλείφουμε με χτυπημένο αυγό.

lotus-biscoff-puffpastry10

Πασπαλίζουμε από πάνω ακόμα 2 τριμμένα μπισκότα.

lotus-biscoff-puffpastry11

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 2-30 λεπτά ανάλογα την δύναμη του φούρνου μας μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα.

lotus-biscoff-puffpastry12

Αφήνουμε να κρυώσουν και τοποθετούμε σε πιατέλα σερβιρίσματος.

Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη .

lotus-biscoff-puffpastry13

lotus-biscoff-puffpastry14

Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!!!

Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 


0 comments