Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια 500 γραμμαρίων
ζαμπόν ή γαλοπούλα
1 κουτί μανιτάρια(προαιρετικά)
λουκάνικα βραστά (προαιρετικά )
100 γραμμάρια μπέικον
250 γραμμάρια gouda
Ακόμα
500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
2 αυγά
1 εβαπορέ πλήρες
Αρχικά βράζουμε και σουρώνουμε τα μακαρόνια της επιλογής μας. Σε ένα τηγανάκι αντικολλητικό σοτάρουμε το μπέικον .Κόβουμε σε κυβάκια το ζαμπόν μας και πλένουμε -σουρώνουμε τα μανιτάρια μας.
Τοποθετούμε τα μακαρόνια μας στο ταψάκι μας που έχουμε αρχικά βουτυρώσει. Ρίχνουμε τα αλλαντικά μας και τα μανιτάρια. Ρίχνουμε και λίγο τριμμένο gouda. Ανακατεύουμε .
Σε μια κανάτα βάζουμε τα αυγά το εβαπορέ την κρέμα και ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε τα μακαρόνια και από πάνω καλύπτουμε με το υπόλοιπο τυράκι μας -gouda.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς αέρα μέχρι να λιώσει το τυράκι μας και να κάνει μια ωραία κρούστα .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς αέρα μέχρι να λιώσει το τυράκι μας και να κάνει μια ωραία κρούστα .
0 comments