Εντυπωσιακά ταρτάκια κουβερτούρας γεμισμένα με παγωτό ή κρέμα και σαντιγί! Δεν μένει τίποτα ..τρώγεται ολόκληρο.
Χρειαζόμαστε
Χρειαζόμαστε
Φορμάικα σιλικόνης για cupcakes mini 12-18
Κουβερτούρα 200 γραμμάρια
Κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί 200 γραμμάρια
Παγωτό (προαιρετικά)
Μερεντα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Λιώνουμε
την κουβερτούρα σε Μπαιν Μαρί. Με πινέλο σιλικόνης αλείφουμε τα φορμάκια με την λιωμένη
κουβερτούρα. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά τοποθετώντας στο ψυγείο.
Ξανακάνουμε άλλη
μια φορά την ίδια διαδικασία. Ξαναπερνάμε άλλο ένα στρώμα κουβερτούρας από πάνω.
Αφήνουμε να στεγνώσουν καλά.
Προσεκτικά ξεφορμάρουμε
από τα φορμάκια και είναι έτοιμα να τα χρησιμοποιήσουμε.
Σερβίρισμα και διακόσμηση
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και γαρνίρουμε με τρούφα
Βάζουμε παγωτό και από πάνω σαντιγί και γαρνίρoυμε με τρούφα κουβερτούρας .
Κάνουμε μια ganache και διακοσμούμε
με τριμμένα μπισκότα βανίλιας.
0 comments