Εύκολα νόστιμα πιτσάκια ιδανικά για κάθε περίσταση. Για γενέθλια- παρτυ ή για το απογευματινό σνακ ή ακόμα και για μια καλοκαιρινή μέρα στην παραλία!
Για την ζύμη
400 ml γάλα (χλιαρό)
100 ml λάδι
25 γραμμάρια φρέσκια μαγιά
2 αυγά (ασπράδια αυγών για τη ζύμη, κρόκοι αυγών για το άλειμμα)
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
Αλεύρι (περίπου 1 κιλό)
Για την γέμιση
Ντομάτες
Ελιές
Πιπεριές
Φέτα
κασέρι
Σουσάμι (προαιρετικά )
Οδηγίες
Πρώτα βάζουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη σε ένα μπολ ένα κάθε φορά και ζυμώνουμε μια μαλακή ζύμη. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να φουσκώσει για περίπου μία ώρα.
Στη συνέχεια παίρνουμε μικρά κομμάτια ζύμης και τα κάνουμε μπαλάκια.
Τοποθετούμε στο ταψί που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα και τα αφήνουμε για άλλα 10 λεπτά.
recipe via turkischegerichte.
Follow me on Pinterest
Follow me on Instagram
0 comments