2 φακελάκια ζελέ ροδάκινο
300 γραμμάρια καυτό νερό
200 γραμμάρια παγωμένο νερό
400 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό 10 %
400 γραμμάρια κομπόστα ροδάκινο
50 ml σιρόπι από την κομπόστα
κροκάν αμυγδάλου για το στόλισμα.
Οδηγίες
Βάζουμε σε ένα μπολ τα 2 φακελάκια ζελέ ροδάκινο προσθέτουμε 300 γραμμάρια καυτό νερό το ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί .
Στη συνέχεια προσθέτουμε 200 γραμμάρια νερό παγωμένο και το ανακατεύουμε .
Προσθέτουμε μέσα 400 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό μέχρι να διαλυθεί , τα 400 γραμμάρια ροδάκινο κομπόστα κομμένα σε κυβάκια σε κυβάκια , 50 ml σιρόπι από την κομπόστα και τα ανακατεύουμε.
Βάζουμε σε ποτηράκια κολωνάτα ή σε χαμηλότερα ποτηράκια όπου θέλετε εσείς και τοποθετούμε στο ψυγείο για να παγώσει .
0 comments