Γιαουρτογλυκό με ζελέ ανανά και ροδάκινο κομπόστα !

giaourtoglyko-sto -pothri

Να σας κεράσω ένα δροσιστικό γιαουρτογλυκό με ζελέ ανανά ,κομπόστα ροδάκινο και κροκάν αμυγδάλου ;;; Όσοι δεν το έχετε δοκιμάσει κάντε το είναι υπέροχο φοβερή γεύση απίθανο και πολύ υγιεινό..

giaourtoglyko-sto -pothri1

Τα υλικά μας

2 φακελάκια ζελέ ροδάκινο

300 γραμμάρια καυτό νερό

200 γραμμάρια παγωμένο νερό


400 γραμμάρια γιαούρτι  στραγγιστό 10 %

400 γραμμάρια  κομπόστα ροδάκινο

50 ml σιρόπι από την κομπόστα

κροκάν αμυγδάλου για το στόλισμα.

giaourtoglyko-sto -pothri2

Οδηγίες
Βάζουμε  σε ένα μπολ τα 2 φακελάκια ζελέ ροδάκινο  προσθέτουμε 300 γραμμάρια καυτό νερό το ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί .

Στη συνέχεια προσθέτουμε 200 γραμμάρια νερό παγωμένο και το ανακατεύουμε .

Προσθέτουμε μέσα 400 γραμμάρια γιαούρτι  στραγγιστό μέχρι να διαλυθεί , τα 400 γραμμάρια  ροδάκινο κομπόστα κομμένα σε κυβάκια  σε κυβάκια , 50 ml  σιρόπι από την κομπόστα  και τα ανακατεύουμε.

Βάζουμε  σε ποτηράκια κολωνάτα ή σε χαμηλότερα ποτηράκια όπου θέλετε εσείς και τοποθετούμε  στο ψυγείο  για να παγώσει .

giaourtoglyko-sto -pothri3

Αφήνουμε  6 με 8 ώρες στο ψυγείο κατόπιν αν θέλουμε διακοσμούμε  από  πάνω με κομπόστα ροδάκινο ,κροκάν αμυγδάλου και λίγο δυόσμο για να δώσουμε χρώμα..


Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!

Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 



0 comments