1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (410 γραμμαρίων)
300 γραμμάρια ινδοκάρυδο
3/4 φλιτζανιού ολόκληρα καβουρδισμένα αμύγδαλα (προαιρετικά)
Ακόμα
200 γρ ψιλοκομμένη κουβερτούρα ή γάλακτος σοκολάτα ή επικάλυψη καραμέλας
Οδηγίες
Ντύνουμε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο και αλείφουμε το αλουμινόχαρτο με λάδι . Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα και την καρύδα. Ζυμωνουμε την ζύμη με τα χέρια μας.
200 γρ ψιλοκομμένη κουβερτούρα ή γάλακτος σοκολάτα ή επικάλυψη καραμέλας
Οδηγίες
Ντύνουμε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο και αλείφουμε το αλουμινόχαρτο με λάδι . Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα και την καρύδα. Ζυμωνουμε την ζύμη με τα χέρια μας.
Μόλις τοποθετηθούν όλα τα αμύγδαλα, βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μία ώρα.
Μόλις η καρύδα είναι αρκετά σταθερή ώστε να μπορεί να κοπεί, βγάζουμε έξω από το ψυγείο. Χρησιμοποιούμε ένα μεγάλο κοφτερό μαχαίρι για να κόψουμε τις μπάρες κατά μήκος των γραμμών που έχουμε ήδη μαρκάρει.
Σχεδόν τελειώσαμε ... απλά πρέπει να προσθέσουμε κάποια σοκολάτα!
Όταν λιώσει , χρησιμοποιώντας πιρούνια βουταμε κάθε μπάρα στη σοκολάτα.
Βάζουμε στο ψυγείο το δίσκο έως ότου παγώσει η σοκολάτα.
0 comments