Υλικά
1 ζαχαρούχο
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 2% ή 10%
1 πακέτο πτιμπερ (εδώ μισό πακέτο σοκολάτας και μισό κανονικά)
Μαρμελάδα της αρεσκείας σας!
Οδηγίες
Σε ένα μπόλ χτυπάμε με μίξερ το γιαούρτι με το ζαχαρούχο να αφρατέψει.
Σε ένα άλλο μπολ σπάμε σε χοντρά κομμάτια τα μπισκότα (αν θέλουμε τα απλώνουμε με την σειρά )και τα τοποθετούμε στο ταψάκι μας σαν βάση.
Από πάνω ρίχνουμε την κρέμα ζαχαρούχο -γιαούρτι.
Βάζουμε για λίγο στο ψυγείο να σφίξει το μείγμα.
Απλώνουμε πάνω στο γλυκό μας μαρμελάδα της αρεσκείας μας!
0 comments