Τρουφάτο παστάκι ψυγείου!


Υλικά
    200 ml σοκολατούχο γάλα
    200 γρ τυρί κρέμα
    50 γρ άχνη ζάχαρη
    200 ml κρέμα γάλακτος
    100 γρ πτι μπερ
    28 σαβαγιάρ
    100 γρ μαργαρίνη
    75 γρ τρούφα σοκολάτας

Οδηγίες
    Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
    Ομογενοποιούμε το τυρί κρέμα με την άχνη ζάχαρη.
    Ενσωματώνουμε την μαργαρίνη που είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
    Ενώνουμε τα δύο μείγματα με απαλές κινήσεις.
    Προσθέτουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα, την τρούφα και ανακατεύουμε καλά.
    Κάνουμε μία στρώση από σαβαγιάρ, που έχουμε βουτήξει στο σοκολατούχο γάλα, σε φόρμα 30×20 cm με αντικολλητικό χαρτί.
    Απλώνουμε την γέμιση και καλύπτουμε με σαβαγιάρ που έχουμε βουτήξει στο σοκολατούχο γάλα.
    Προαιρετικά καλύπτουμε με μους σοκολάτας.
    Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες πριν σερβίρουμε.


 πηγή και φώτο συνταγής από foodaholics.gr








0 comments