Υλικά
1 Μόρφατ
1 ζαχαρούχο
1 πακέτο τυρί κρέμα 200 γραμμαρίων
γλυκό του κουταλιού σύκο + σιροπάκι
Οδηγίες
Όλα τα υλικά μας να είναι πολύ παγωμένα .Τουλάχιστον 24 ώρες πριν στο ψυγείο.
Χτυπάμε στο μίξερ το Μόρφατ ,ρίχνουμε το ζαχαρούχο και τέλος το τυρί κρέμα.
Χτυπάμε τόσο σαν να κάνουμε σαντιγί.
Καλύπτουμε με το υπόλοιπο μείγμα και ξανά από πάνω το υπόλοιπο σιρόπι με σύκα. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 8 ώρες!
0 comments