Υλικά
3 αυγά
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
2 ½ κ . σ βούτυρο παγωμένο
1 μπέικιν
Ξύσμα πορτοκαλιού από ένα πορτοκάλι
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
Μοσχοκάρυδο λίγο
Αλεύρι περίπου 1 κιλό
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Ζυμώνουμε και ανοίγουμε σε φύλλο. Με ένα ποτήρι και ένα καπάκι κόβω στρόγγυλα κομμάτια και κάνω και την τρύπα στην μέση.
Τηγανίζω σε καυτό λάδι . Πασπαλίζω με άχνη και σερβίρω.
0 comments