Είναι νόστιμα και εντυπωσιακά! Να τα τρως ή να τα κοιτάς??
Δείτε περισσότερες Συνταγές με μπισκότα
Δείτε περισσότερες Συνταγές με μπισκότα
Υλικά γιατην ζύμη
125 γραμμάρια βούτυρο
250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
125 γραμμάρια ζάχαρη
1 αυγό
20 γραμμάρια κορνφλαουρ
Ακόμα 
1 κουταλιά σούπας πικρή σκόνη κακάο
1 κουταλάκι του γλυκού πικρή σκόνη κακάο
Στο μπολ του μίξερ, βάζουμε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια. Χτυπάμε να αφρατέψει καλά.
Προσθέτουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αυγό .
Κόβουμε τη ζύμη σε τρία άνισα κομμάτια, ένα λίγο μεγαλύτερο από τα άλλα δύο.
Βάζουμε σε 3 μπολ και προσθέτουμε στο πρώτο το κορν φλαουρ
στο δεύτερο την κουταλιά της σούπας κακάο και στο τρίτο το κουταλάκι του γλυκού κακάο.
Τοποθετούμε τα κομμάτια σε ένα πιάτο και τα διατηρούμε στο ψυγείο.
Ανοίγουμε κάθε ένα κομμάτι σε μακρόστενο ζυμαράκι και τοποθούμε τα ανοικτά καφέ ζυμαράκια που κρατήσαμε στο ψυγείο. Τυλίγουμε .
Κόβουμε την κίτρινη μπάλα σε 6 ίσα κομμάτια. Συνεχίζουμε όπως με τη σκούρα καφέ μπάλα.
Στο τέλος, παίρνουμε 6 κίτρινα ρολά, καθένα από τα οποία περιλαμβάνει ένα σκούρο καφέ και ένα ανοιχτό καφέ.
Τοποθετούμε όλα τα ρολά μαζί και τα ξαναπλαθουμε ελαφρά όλα μαζί .Τυλίγουμε σε λαδόκολλα και βάζουμε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη.
Βγάζουμε την ζύμη από το ψυγείο και αφαιρούμε την λαδόκολλα .
Κόβουμε σε κανονικές φέτες περίπου 1 cm. Τοποθετούμε στο ταψί και ψήνουμε για 12 έως 15 λεπτά.








.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
0 comments